Blev färdig tandläkare 1983 efter fem år på Göteborgs Tandläkarhögskola. Redan 1985 började jag arbeta här på vår lilla moderna, trevliga och personliga klinik. Mycket har förändrats under åren, både personal och arbetssätt, nya behandlingsmetoder och kontinuerlig vidareutbildning. Men fortfarande har vi patienten i centrum och utför all allmäntandvård med samma mål; hela och vackra tänder i friska munnar! Tiden går fort när man har roligt på jobbet!
Utexaminerad tandsköterska från Malmö Tandläkarhögskola 1985 och har jobbat på kliniken sedan 1988. Mitt arbete är att hjälpa dig med information via telefon och mail samt att erbjuda dig ett tryggt och bra bemötande under och efter behandling. Jag upplever mitt arbete mycket stimulerande, att få arbeta med människor samt att vara delaktig i en klinik som utvecklas och förändras. Dessutom är det roligt att känna att patienterna får den behandling och det bemötande som vi själva skulle vilja få.
Jag utexaminerades 1996 efter 2 år på Göteborgs tandhygienistutbildning. Under dessa år har jag arbetat både privat och på folktandvården i Göteborg. Mitt arbete består av att hjälpa patienter med att få och upprätthålla en god tandhälsa hela livet. Jag tycker det är väldigt roligt och stimulerande med möten av människor och att kunna ge förebyggande råd och behandlingar.